Παπαδημούλης: Τα Μνημόνια κατάπιαν δύο κυβερνήσεις, θα καταπιούν και αυτή - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Τα Μνημόνια κατάπιαν δύο κυβερνήσεις, θα καταπιούν και αυτή

Παπαδημούλης: Τα Μνημόνια κατάπιαν δύο κυβερνήσεις θα καταπιούν και αυτή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Μνημόνιο 3» θα καταπιεί την κυβέρνηση Σαμαρά όπως το Μνημόνιο 1 και 2 κατάπιε τις προηγούμενες κυβερνήσεις εκτιμά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το Μνημόνιο 1, 2 και 3 έχει ήδη καταπιεί δύο κυβερνήσεις και, ως Κρόνος που τρώει τα παιδιά του, θα καταπιεί και την κυβέρνηση Σαμαρά».

Ο κ. Παπαδημούλης προσέθεσε μάλιστα πως είναι «εντυπωσιακό ότι λίγες ώρες αφότου η κυβέρνηση τα έδωσε όλα στην Τρόικα, ήρθε το χαστούκι της αναβολής της δόσης και της επιμήκυνσης, δια στόματος Σόιμπλε».

«Γιατί κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό και τη Βουλή, ότι πρέπει οπωσδήποτε να ψηφιστεί με κατεπείγουσες διαδικασίες το πακέτο, γιατί αλλιώς δεν θα πάρουμε τη δόση τη Δευτέρα;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Παπαδημούλης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο ΣΥΡΙΖΑ στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ λέγοντας: «Οι πολίτες, κατά την εκτίμησή μας, ζητούν από τον ΣΥΡΙΖΑ να οικοδομήσει τη νέα σύγχρονη, ενωτική παράταξη της Αριστεράς, με όρους αξιοπιστίας, αλλά με πολύ αυστηρά κριτήρια στο ποιοι μπαίνουν στο ιερό. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρωταγωνιστική δύναμη για την ανασυγκρότησή της, αλλά με υλικά γνήσια, αξιόπιστα, με όρους κοινωνίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ