Η Ελένη Μενεγάκη ποστάρει τις πρώτες της φωτό με μαγιό -Από το τουρ στο Αιγαίο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ελένη Μενεγάκη ποστάρει τις πρώτες της φωτό με μαγιό -Από το τουρ στο Αιγαίο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εβδομάδα μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε το τουρ στα ελληνικά νησιά. Και φυσικά ποστάρει ασταμάτητα από τις διακοπές της.

Μαζί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο, με το φουσκωτό τους, έχουν ήδη περάσει από τα Κουφονήσια, την Νάξο και τώρα την Ιο.

Η παρουσιάστρια μόλις ολοκλήρωσε μια χρονιά που δεν της έκανε και ιδιαίτερα τη χάρη, αφού, παρά τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της και παρά την αλλαγή συνεργατών, δεν κατάφερε να ανεβάσει τα πεσμένα νούμερα της.

Η χαλάρωση, λοιπόν, μετά από μια τέτοια χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη για την Ελένη Μενεγάκη η οποία αμέσως μετά την εκπομπή της την προηγούμενη Παρασκευή εγκατέλειψε την Αθήνα με πρώτο σταθμό την Ανδρο, όπου και θα περάσει κυρίως το καλοκαίρι της, μιας και ο σύζυγός της δραστηριοποιείται επιχειρηματικά εκεί. Και ακολούθησε το τουρ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 6 Ιούλ, 2018 στις 2:48 πμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις 5 Ιούλ, 2018 στις 5:19 πμ PDT

Η Ελένη Μεναγάκη επισκέφθηκε και τη Νάξο τις προηγούμενες ημέρες
Η Ελένη Μενεγάκη στη Νάξο, επισκέφτηκε το γνωστό εστιατόριο, Tortuga και πόζαρε με τους δύο σεφ, αλλά και με τον πρόεδρο και Διευθύνων σύμβουλο της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρη Καπούνη
Η πρώτη φωτό από τις διακοπές της που πόσταρε η Ελένη Μενεγάκη, πιθανότατα από τα Κουφονήσια
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ