Καμία θέση στο τραπέζι του ζεύγους Ζιζέλ και Μπρέιντι δεν έχουν: η λευκή ζάχαρη, το αλεύρι, ο καφές, τα γαλακτοκομικά, η γλουτένη, τα μη βιολογικά προϊόντα και το ιωδιούχο αλάτι. Αυτό αποκαλύπτει ο προσωπικός σεφ του ζεύγους.
Σύμφωνα με τον Αλλεν Κάμπελ το μενού του λαμπερού ζευγαριού περιλαμβάνει μόνο φυτικά προϊόντα βιολογικής προέλευσης, το φαγητό μαγειρεύετε με λάδι καρύδας ενώ για νοστιμιά χρησιμοποιείται μόνο το ροζ αλάτι Ιμαλαΐων.
«Παίρνω συνειδητές αποφάσεις και τους βάζω να αγοράζουν τοπικά και βιολογικά προϊόντα, κι έτσι μένουν μακριά από μεταλλαγμένα και σκέφτονται επίσης για το μέλλον του πλανήτη και το μέλλον των ανθρώπων», πρόσθεσε ο Αλέν.
«Η φιλοσοφία μου είναι ότι η φυτική διατροφή έχει τη δύναμη για την πρόληψη των ασθενειών» δήλωσε και προσέθεσε: «Ακόμη και τα παιδιά έχουν κολλήσει με το σχέδιο των γονιών τους. Δεν αγγίζουν μακαρόνια, τυρί, κοτομπουκιές, και τηγανητές πατάτες» δήλωσε.