Παπαδάκης σε Κεδίκογλου: Να δώσουμε τα τηλέφωνά μας στον Στουρνάρα αν δεν τα ξέρει... [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπαδάκης σε Κεδίκογλου: Να δώσουμε τα τηλέφωνά μας στον Στουρνάρα αν δεν τα ξέρει... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το παράπονό του για την προτίμηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να εμφανίζεται σε άλλα μεγάλα κανάλια και όχι στον ΑΝΤ1 εξέφρασε για άλλη μια φορά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό Αnt1» Γιώργος Παπαδάκης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ενώ μάλιστα «προσφέρθηκε» να δώσει στον υπουργό τα τηλέφωνα του καναλιού.

Για την προτίμηση του υπουργού να εμφανίζεται σε άλλα κανάλια και κυρίως στο Mega παραπονέθηκε ο κ. Παπαδάκης, στον κ. Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν και άλλα κανάλια». Ο κ. Παπαδάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα θέμα με το Mega αλλά με την τακτική του κ. Στουρνάρα να μην εμφανίζεται στον Αnt1 δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Στο Mega κάνουν καλή δουλειά και δεν τα βάζω με τους συναδέλφους, αλλά πείτε στον κ. Στουρνάρα ότι αν δεν γνωρίζει τα τηλέφωνά μας, να του τα δώσουμε».

Την απάντηση -με χιούμορ- την έδωσε ο κ. Κεδίκογλου ο οποίος δήλωσε: «Εμένα πάντως, κ. Παπαδάκη, μπορούν να με κατηγορήσουν ότι προτιμώ εσάς...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ