Nόστιμη και αφράτη, η νηστίσιμη ελιόπιτα σαν κέικ είναι η ιδανική επιλογή για το πρωινό μας.
Μια πίτα πλούσια σε άρωμα καθώς έχει πορτοκάλι, καρύδια, ελιές και λιαστή ντομάτα.
Είναι εύκολη και λαχταριστή. Η συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου θα σου πάρει μόνο 15 λεπτά από τον χρόνο σου για να την προετοιμάσεις και σίγουρα θα την λατρέψουν όσοι την δοκιμάσουν.
Η ελιόπιτα είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή σε όλους, κατά την περίοδο της νηστείας. Μπορεί να καταναλωθεί ανά πάσα στιγμή: για πρωινό μαζί με τον καφέ, με μια σαλάτα για μεσημεριανό, σαν ενδιάμεσο σνακ ή μαζί με σούπα το βράδυ.
Τώρα που διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής χρειαζόμαστε μεγάλη ποικιλία φαγητών. Η ελιόπιτα είναι ένα εξαιρετικό σνακ, για όλες τις ώρες της ημέρας.
Η πίτα αυτή είναι πολύ απλή, αλλά τόσο νόστιμη και μυρωδάτη που τρώγεται αμέσως.
Διαβάστε την συνταγή για τη νηστίσιμη ελιόπιτα στο bovary.gr