Στέλιος Παρλιάρος: Αρνείται να φτιάξει Dubai chocolate και εξηγεί τον λόγο - iefimerida.gr

Στέλιος Παρλιάρος: Αρνείται να φτιάξει Dubai chocolate και εξηγεί τον λόγο

Στέλιος Παρλιάρος
Στέλιος Παρλιάρος / Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον λόγο που αρνείται να φτιάξει την Dubai chocolate, το γλυκό που έχει αναδειχτεί σε trend της εποχής, αποκάλυψε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ο γνωστός pastry chef, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», με τον ίδιο να αναφέρεται αρχικά στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και την επιθυμία του να επιστρέψει τηλεοπτικά.

«Έχουν περάσει 16 χρόνια από την πρώτη μου εκπομπή και χαίρομαι, γιατί έχει εκπαιδευτεί ο κόσμος ως προς το γλυκό. Η τηλεόραση σαφώς με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά πρέπει να ξέρεις να τη χειριστείς. Αν αφεθείς μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ», είπε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πριν από αρκετά χρόνια μού έκαναν πρόταση για το “Dancing With The Stars” από τον ΑΝΤ1 και γέλασα. Λέω “μάλλον πλάκα μου κάνετε, γλυκά κάνω, δεν θα βγω να χορέψω!”. Την αγαπώ την τηλεόραση. Κατά καιρούς συζητάω για διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις για να επιστρέψω, αλλά θέλω να μου κάνει και κλικ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στέλιος Παρλιάρος: Η Dubai chocolate βγήκε καθαρά από τα media

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε και για τις φήμες που έρχονται κατά καιρούς στο φως της δημοσιότητας, κάνοντας λόγο για «κόντρες» ανάμεσα σε γνωστούς chefs: «Και με την Ελένη Ψυχούλη είμαστε πάρα πολύ φίλοι, χρόνια, και με τον Άκη Πετρετζίκη εχτές πίναμε καφέ και αυτό συζητούσαμε. Δεν υπάρχει μεταξύ μας καμία κόντρα και ο καθένας έχει την ταυτότητά του, κάνει κάτι διαφορετικό».

Ο δημοφιλής pastry chef μίλησε τέλος για το γλυκό-trend της εποχής, την Dubai chocolate, και αποκάλυψε τον λόγο που αρνείται να το φτιάξει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Dubai chocolate βγήκε καθαρά από τα media. Στην εποχή μου, για να γίνει κάτι και να μαθευτεί, ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα μαθαίνεται παντού, γίνεται μόδα, αλλά δεν μένει τίποτα. Αρνούμαι να την κάνω την Dubai chocolate γιατί τα μαζικά πράγματα δεν μου αρέσουν, και είναι κάτι πάρα πολύ γλυκό για εμένα. Για να βάλεις καλή πραλίνα με φυστίκι Αιγίνης είναι πάρα πολύ ακριβή. Άρα είναι υποκατάστατα. Και η σοκολάτα γάλακτος απέξω είναι κάτι που δεν το αγαπώ εγώ», εξήγησε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ