Πολυκομματικό «όχι» σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων - iefimerida.gr

Πολυκομματικό «όχι» σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων

Πολυκομματικό «όχι» σε νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον είκοσι βουλευτές των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να μην ψηφίσουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων καθώς όπως υποστηρίζουν ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα.

Σύμφωνα με την realnews ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Σταμάτης που δηλώνει οτι δεν θα ψηφίσει ούτε δανειακή σύμβαση, ούτε πολυνομοσχέδιο, ούτε Μνημόνιο 2.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δηλώνει ανένδοτος στα μισθολογικά και ο Κώστας Κουκοδήμος δηλώνει ευθέως οτι δεν πρόκειται να ψηφίσει μείωση μισθών και συντάξεων.

Ο Ηλίας Καρανίκας απο το ΠΑΣΟΚ επίσης δηλώνει οτι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέα φορολογία και μείωση μισθών και συντάξεων και ο Γιάννης Διαμαντίδης λέει στην εφημερίδα οτι οι κόκκινες γραμμές είναι οχι άλλο άγγιγμα στους εργαζόμενους, τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος από το ΛΑΟΣ αναφέρει οτι δεν ψηφίζει οριζόντια μείωση μισθών και κυρίως δεν ψηφίζει τη μεταφορά της αξίας του ορυκτού πλούτου στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ενώ για τον Αθανάσιο Πλεύρη επίσης του ΛΑΟΣ κόκκινη γραμμή είναι η περαιτέρω εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας σε σχέση με άλλα κρατη- μέλη και η περαιτέρω επιβάρυνση του ιδ. τομέα με αύξηση της φορολογίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ