Hράκλειο: Τέσσερις φωτιές τα ξημερώματα της Πέμπτης - iefimerida.gr

Hράκλειο: Τέσσερις φωτιές τα ξημερώματα της Πέμπτης

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολη η νύχτα της Τετάρτης για τα πυροσβεστικά κλιμάκια στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τέσσερα διαφορετικά περιστατικά πυρκαγιάς.

Μάλιστα τα περιστατικά σημειώθηκαν διαδοχικά πράγμα που σημαίνει πως κλήθηκαν κυριολεκτικά οι πυροσβέστες να μεταβούν από το ένα σημείο στο άλλο προκειμένου να τα αντιμετωπίσουν.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στις 04:00 π.μ. και πιο συγκεκριμένα στο πάρκο Γεωργιάδη, καθώς οι ομπρέλες του αναψυκτηρίου πήραν φωτιά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην οδό Μηνά Γεωργιάδη, ενώ 20 λεπτά αργότερα από το τελευταίο περιστατικό στις φλόγες τυλίχθηκε ένα δίκυκλο όχημα. Τέλος, λίγο πριν από τις 06:00 π.μ. το πρωί της Πέμπτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χώρο εστίασης στην περιοχή της Βίγλας, η οποία εκτιμάται ότι ξεκίνησε από τον χώρο της κουζίνας ενώ σημειώθηκαν υλικές ζημιές.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ