Αντηλιακό που... πίνεται δημιούργησαν Αμερικανοί ερευνητές [βίντεο] - iefimerida.gr

Αντηλιακό που... πίνεται δημιούργησαν Αμερικανοί ερευνητές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και η αντηλιακή προστασία είναι πλέον απαραίτητη κάτω από τις καυτές ακτίνες. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν φέτος, αντί να αλείψετε πάνω σας το αντηλιακό, το... πίνατε;

Το Αμερικανικό Κανάλι News Channel 6 ανακοίνωσε την Τετάρτη το πρώτο πόσιμο αντηλιακό που ήρθε να ταράξει τα νερά της αγοράς.

Πρόκειται για το Harmonized H2O UV το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, από τη στιγμή που θα το πιείτε, τα μόρια του δονούνται στο δέρμα, ακυρώνοντας το 97% των ακτίνων UVA και UVB .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρέπει να πίνετε περίπου 2 ml κάθε 4 ώρες και να περιμένετε 1 ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Για έντονη άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, χρησιμοποιήστε εναλλακτική προστασία μετά από 30-40 λεπτά.

Το υγρό αντηλιακό κυκλοφορεί πλέον στην αγορά και στοιχίζει 30 δολάρια το ένα μπουκάλι 100 ml. Ο δημιουργός του προϊόντος υποστηρίζει ότι ένα κουταλάκι του γλυκού προσφέρει 3ωρη προστασία από τον ήλιο. Ωστόσο, η εταιρεία παραδέχεται ότι κανένας από τους ισχυρισμούς της δεν έχουν εγκριθεί ακόμη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θάλασσα αντηλιακό πόσιμο αντηλιακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ