Ο Μπρέιβικ ήθελε να γίνει το poster-boy του Αδόλφου Χίτλερ - iefimerida.gr

Ο Μπρέιβικ ήθελε να γίνει το poster-boy του Αδόλφου Χίτλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο Άντερς Μπρέιβικ θα ήταν το poster boy, το πρόσωπο για τις προπαγανδιστικές αφίσες του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς έκανε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να δείχνει πιο Αριος».

Αυτό δήλωσε η αρχηγός των νορβηγικών Μυστικών Υπηρεσιών Γιάνε Κρίστιανσεν, η οποία διευκρινίζει ότι τα γαλανά μάτια, τα τόσο ξανθά μαλλιά και τα αδρά χαρακτηριστικά του προσώπου - που είναι συνδεδεμένα με το πρότυπο της άριας φυλής, σύμφωνα με τους Ναζί - δεν συναντώνται στη Νορβηγία. Οι δηλώσεις αυτές ενισχύονται από το γεγονός ότι φίλοι του Μπρέιβικ είχαν περιγράψει πως ο νεαρός Νορβηγός είχε πάει στις ΗΠΑ και είχε υποβληθεί σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στο μέτωπο, τη μύτη και το σαγόνι.

Οι έντονες ναρκισσιστικές πτυχές του Μπρέιβικ όπως αναφέρουν Τα Νέα αναδεικνύονται και από το γεγονός ότι αρνήθηκε επίμονα να τον φωτογραφίσουν, ως είθισται για όλους τους κρατουμένους στις φυλακές, επειδή ήθελε να εξασφαλίσει ότι όλες οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται θα είναι εκείνες στις οποίες ο ίδιος είχε σκηνοθετήσει τον εαυτό του - είτε με στολή είτε χωρίς. Ζήτησε να του επιτραπεί να φοράει φόρμα παραλλαγής και όταν του αρνήθηκαν, απαίτησε όταν βγαίνει από τις φυλακές να φορά πάντοτε ένα κόκκινο μπλουζάκι Lacoste.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ