Ινδία: Έξι γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων - iefimerida.gr

Ινδία: Έξι γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων

Ινδια ασθενοφορο
Ινδία, φωτογραφία apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξι γυναίκες έχασαν τη ζωή τους, ενώ υπολογίζεται ότι ακόμη 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εργοστάσιο κατασκευής πυροτεχνημάτων στην Ινδία.

Η έκρηξη σημειώθηκε στο κρατίδιο Χιμασάλ Πραντές στην Ινδία, σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την έκρηξη αυτή που σημειώθηκε στο εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην περιοχή Ούνα του βορείου αυτού κρατιδίου της Ινδίας, σημείωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας Αριτζίτ Σεν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν το εργοστάσιο αυτό είχε άδεια λειτουργίας, διευκρίνισε ο αξιωματούχος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ινδία νεκροί έκρηξη εργοστάσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ