Αύριο συγκέντρωση στο Σύνταγμα όλων των δημάρχων της χώρας - iefimerida.gr

Αύριο συγκέντρωση στο Σύνταγμα όλων των δημάρχων της χώρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αύριο το πρωί οι δήμαρχοι όλης της χώρας διαμαρτυρόμενοι για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων και για την οικονομική ασφυξία των Δήμων.

Αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ έχει προγραμματίσει και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και εκπροσώπους της κυβέρνησης. Αύριο οι Δήμοι του Λεκανοπεδίου Αττικής θα κατεβάσουν ρολά από τις 10 το πρωί, σύμφωνα με απόφαση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Αττικής.

Η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις στις 19 Δεκεμβρίου με νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και συνεχίζουν τις καταλήψεις ενώ ετοιμάζουν νέα 48ωρη απεργία την ερχόμενη εβδομάδα. Ως την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουν τις καταλήψεις σε δημαρχεία και γραφεία προσωπικού ώστε να μη σταλούν τα στοιχεία των υπαλλήλων που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ