Κομμώτρια από το Μέριλαντ αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις για επίθεση σε βάρος 15χρονης πελάτισσας της την οποία έσυρε στο πάτωμα του κομμωτηρίου.
Η στιγμή μάλιστα που η 18χρονη Τζέιλα Κάνιγκχαμ σέρνει την ανήλικη από την κουκούλα στο πάτωμα του κομμωτηρίου και την «πετάει» δίπλα σε μία σακούλα σκουπιδιών καταγράφηκε από το κύκλωμα κλειστής ασφάλειας της επιχείρησης. «Κάτσε εδώ μέχρι να τα στείλει κάποιος», ακούγεται η Κάνινγκχαμ να λέει στην έφηβο, πιθανώς για την πληρωμή των 150 δολαρίων, στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Fox 5, και το οποίο έκτοτε έχει γίνει viral. «Δεν παίζω εγώ. Προσπάθησες να φύγεις. Είσαι τυχερή που δεν σε κάνω μαύρη στο ξύλο», συνέχίζει.
Αφού φεύγει, επιστρέφει λίγο αργότερα και κοιτάζει απευθείας προς την κάμερα παρακολούθησης.
Βίντεο: 18χρονη κομμώτρια σέρνει 15χρονη πελάτισσα στο πάτωμα
Η μητέρα της έφηβης πελάτισσας υπέβαλε έκτοτε αναφορά στην αστυνομία, λέγοντας στο Fox 5 ότι η Κάνινγκχαμ εκτός από την κουκούλα είχε αρπάξει και τα μαλλιά της κόρης της. Ισχυρίστηκε ότι η κόρη της έστειλε κατά λάθος τα χρήματα για την υπηρεσία σε λάθος λογαριασμό CashApp και υποστήριξε ότι το κορίτσι προσπαθούσε να καταλάβει πώς να πληρώσει την Κάνινγκχαμ όταν εκείνη την άρπαξε και τη έσυρε βίαια. «Είναι απολύτως παράλογο», είπε σοκαρισμένη. «Είναι viral. Είναι σε όλη τη χώρα».
Η Κάνιγκχαμ, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για επίθεση δεύτερου βαθμού, συνεχίζει να υπερασπίζεται τη στάση της και να επιμένει ότι η 15χρονη πελάτισσα προσπαθούσε να φύγει χωρίς να πληρώσει για την υπηρεσία των 150 δολαρίων. «Την έσυρα στο δωμάτιο μέχρι να πληρωθώ ή μέχρι να έρθει η αστυνομία ή μέχρι να τελειώσω τη δουλειά μου, γιατί προσπάθησε να φύγει», είπε. Η 18χρονη θα οδηγηθεί στο δικαστήριο στις 18 Απριλίου.