Δράση: «Δεν θα γίνουμε όχημα ικανοποίησης της φιλοδοξίας της Ντόρας» - iefimerida.gr

Δράση: «Δεν θα γίνουμε όχημα ικανοποίησης της φιλοδοξίας της Ντόρας»

Δράση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια σκληρή ανακοίνωση απάντησε στην πρόεδρο της ΔΗΣΥ Ντόρα Μπακογιάννη, η ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου, λέγοντας πως το κόμμα δεν θα γίνει όχημα για την ικανοποίηση της φιλοδοξίας της κ. Μπακογιάννη.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά:«Προ ολίγου η κα. Μπακογιάννη δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι πρότεινε συνεργασία με την Δράση, πλήρως ισότιμη και με συλλογική ηγεσία. Παρέλειψε να αναφέρει ότι η συλλογική ηγεσία θα ήταν με την ίδια επικεφαλής, ζήτημα στο οποίο ήταν ανυποχώρητη. Η κα Μπακογιάννη ονομάζει συλλογική ηγεσία την δική της ηγεσία. Δεν είναι το μόνο ζήτημα για το οποίο έχουμε διαφορά αντιλήψεων. Φαίνεται ότι επέλεξε ως κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής της εκστρατείας τις μισές αλήθειες και την ανούσια αντιπαράθεση, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις παλαιοπολιτικές πρακτικές του άρρωστου πολιτικού μας συστήματος. Δεν σκοπεύουμε να μετάσχουμε σε αυτήν την αντιπαράθεση.

Η Δράση, επιζήτησε την συνεργασία των φιλελεύθερων και μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και τελικώς επέτυχε τη συνεργασία με την Φιλελεύθερη Συμμαχία και με πολλούς ανεξάρτητους πολίτες από τον χώρο της κεντροαριστεράς. Η Δράση δεν σκοπεύει να γίνει όχημα για την ικανοποίηση των πολιτικών ματαιοδοξιών οποιουδήποτε. Απευθύνεται σε αυτούς που σκέπτονται έξω από κουτάκια και βασίζονται στις δυνάμεις τους και με αυτούς εργάζεται και συνεργάζεται.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Δημοκρατική Συμμαχία.»

Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στις άκαρπες συζητήσεις που είχε με τον Στέφανο Μάνο προκειμένου να κατέβουν μαζί στις εκλογές. Μάλιστα η πρόεδρος της ΔΗΣΥ αποκάλυψε πως είχε προτείνει στον πρώην υπουργό να είναι επικεφαλής του σχήματος αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρθηκε στο σύνολο των πολιτικών εξελίξεων, ενώ επανέλαβε την πρόταση της να είναι ο Αντώνης Σαμαράς πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα της κάλπης δεν θα δώσε αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ