Ταϊλανδός οδηγός μοτοταξί ενημερώνει μέσω Twitter για ότι συμβαίνει στην Μπανγκόκ - iefimerida.gr

Ταϊλανδός οδηγός μοτοταξί ενημερώνει μέσω Twitter για ότι συμβαίνει στην Μπανγκόκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διανύει κάθε μέρα εκατοντάδες χιλιόμετρα. Κάνει τον γύρο της Μπανγκόκ με το μοτοταξί του δέκα φορές την ημέρα κι έχει γίνει χρήσιμος σε όλους τους κατοίκους της. Γιατί ενημερώνει μέσω του twitter τον κόσμο για το τι συμβάινει στην πόλη ανά πάσα στιγμή. Τα μοτο-ταξί είναι εξαιρετικά διαδεδομένο μέσο μεταφορά στην Ταϊλάνδη. Επί δυο συναπτά χρόνια, ο Ντεϊτσάτ Πουανγκέτ «ανεβάζει» καθημερινά τα νέα της πόλης καθώς και φωτογραφίες που τραβάει ο ίδιος με το τέταρτης γενιάς κινητό του τηλέφωνο στο λογαριασμό του (@motorcyrubjang) στη διάσημη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει δεν περιορίζονται στα μποτιλιαρίσματα και τον καιρό, αλλά επεκτείνονται στην κίνηση στην αγορά, τις συζητήσεις με τους πελάτες του, τον σχολισμό της επικαιρότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Twitter τροχαία Μπανγκόκ Tαϊλάνδη μοτοταξι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ