Σολομός υπάρχει άφθονος παντού, ακόμη και οι ελληνικές ιχθυοκαλλιέργειες παράγουν και είναι πραγματικός, νόστιμος και υγιεινός. Καταναλώστε τον άφοβα!
Υλικά
- 1 φιλέτο φρέσκου σολομού
- 3 μέτρια κρεμμύδια
- 1 λεμόνι
- 1 κολοκυθάκι μέτριο
- 2-3 καρότα
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- Λίγη πιπερίτσα τσίλι
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Ανάψτε τον φούρνο στους 200 βαθμούς
- Καθαρίστε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το κολοκυθάκι κόψτε τα λεπτά μπαστουνάκια
- Σε τριπλή λαδόκολλα ή τριπλό αλουμινόχαρτο τοποθετήστε τα λαχανικά
- Τοποθετήστε από πάνω τους τον σολομό
- Αλάτι και πιπερίτσα τσίλι
- Προσθέστε το ελαιόλαδο, κλείστε πολύ καλά το πακέτο
- Ανοίξτε την λαδόκολλα, σερβίρετε το πιάτο με μπόλικο λεμόνι
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο