Σκίμπε: «Ουτοπικό να σκεφτόμαστε ότι η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει πάλι το EURO» - iefimerida.gr

Σκίμπε: «Ουτοπικό να σκεφτόμαστε ότι η Ελλάδα μπορεί να κατακτήσει πάλι το EURO»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίχαελ Σκίμπε οριοθέτησε τους στόχους που θα πρέπει να έχει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΕΠΟ και χαρακτήρισε ουτοπική οποιαδήποτε σκέψη για κατάκτηση ενός ακόμη Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Οι Έλληνες δικαιούνται να ισχυρίζονται πως η Εθνική ομάδα έχει θέση στο Euro ή στο Μουντιάλ», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός τονίζοντας ωστόσο πως το θαύμα του 2004 είναι απίθανο να επαναληφθεί χαρακτηρίζοντας το ως «ουτοπία».

«Ο Ότο Ρεχάγκελ έχει αφήσει πολύ μεγάλα παπούτσια για να τα φορέσω. Η κατάκτηση του Euro ήταν κάτι περισσότερο από μία εξαίρεση για την Ελλάδα.Θα ήταν ουτοπικό να το σκέφτονται. Δεν μπορεί να επαναληφθεί από κανέναν. Το σημαντικότερο είναι να συμμετέχουμε στις μεγάλες διοργανώσεις». Ο Σκίμπε δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Φάνη Γκέκα χρησιμοποιώντας κοσμητικά επίθετα για τον 35χρονο στράικερ.

«Ακόμη διαθέτει την ίδια ποιότητα και το ένστικτο του σκόρερ όπως τον είχαμε μάθει στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αποτελεί καλή εναλλακτική λύση».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μιχαελ σκιμπε Εθνική Ομάδα στόχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ