Το μυστικό σε αυτό το πιάτο είναι μια κουταλιά μελιού!
Υλικά
- 1 φιλέτο φρέσκου σολωμού καλής ποιότητας
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά σουσάμι
- 1/2 κιλό σπανάκι
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- 1 καλό τηγάνι
Εκτέλεση
- Βάλτε το σπανάκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό
- Μην τσακίζετε το σπανάκι, να βγει άθικτο
Θα μπορούσατε να το παρουσιάσετε ακόμη και έτσι το σπανάκι σας, είναι πανέμορφο!
- Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
- Ξεκινήστε να τηγανίζετε τον σολωμό με την πέτσα προς τα κάτω, σε μέτρια φωτιά
- Σε αυτό το σημείο ρίξτε το τηγάνι το μέλι
- Γυρίστε τον σολωμό και ψήστε ακόμη 3 λεπτά από την άλλη πλευρά
- Ξαναγυρίστε μια φορά για να τυλιχτεί στην σάλτσα μελιού και είναι έτοιμο
- Στραγγίστε το σπανάκι
- Σε ένα άλλο τηγάνι χρυσίστε το σουσάμι για 2 λεπτά, χωρίς λάδι
- Είναι ένα πιάτο ευπαρουσίαστο και εξαιρετικά υγιεινό
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο