Αμφίπολη: Πλακέτα στην Περιστέρη, οικονομική ενίσχυση στην ανασκαφή - iefimerida.gr

Αμφίπολη: Πλακέτα στην Περιστέρη, οικονομική ενίσχυση στην ανασκαφή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αμφίπολη θα πραγματοποιηθεί, το μεσημέρι της Τρίτης, η πρώτη τακτική συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).



Το ΔΣ συνεδριάζει, έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ΠΕΔΚΜ και δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Αμφίπολης, στο Ροδολίβος.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι η επίδοση τιμητικής πλακέτας στην αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη, αλλά και η συμβολική ενίσχυση προς τον δήμο Αμφίπολης για την εκτέλεση υποστηρικτικών εργασιών της ανασκαφής.

Στην έναρξη της συνεδρίασης έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιερόθεος, ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόφιλος Λεονταρίδης, βουλευτές του νομού Σερρών, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Ιωάννης Μωυσιάδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, καθώς και όλοι οι δήμαρχοι των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ