Πώς το μέρος που διαλέγει κανείς για διακοπές, δείχνει και τον χαρακτήρα του - iefimerida.gr

Πώς το μέρος που διαλέγει κανείς για διακοπές, δείχνει και τον χαρακτήρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιλογή του μέρους για διακοπές. Να, ένα δίλημμα για εκείνους που έχουν ακόμα τη δυνατότητα και το... πορτοφόλι να σκέφτονται -ακόμα- αυτού του είδους τις πολυτέλειες.

Σε ένα εμπνευσμένο άρθρο της η εφημερίδα Huffington Post προσπαθεί να σκιαγραφήσει τον χαρακτήρα μας, πίσω από τις προτιμήσεις μας κατά την περίοδο των διακοπών. Τουτέστιν: το μέρος που επιλέγεις να ξεφύγεις από τη δουλειά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, λέει αρκετά πράγματα για το τι είδος άνθρωπος είσαι.

Εχουμε και λέμε:

Ελλάδα: Σου αρέσει τα ταξίδια σου να περιβάλλονται και από μια νότα ιστορίας. Σου αρέσουν τα πάρτι, η θάλασσα, το καλό φαγητό και η αίσθηση του αλατιού μετά από μια βουτιά. Και, ναι, η φέτα είναι το αγαπημένο σου τυρί.
Παρίσι: Είσαι ρομαντικός, αλλά φιλότεχνος. Επιθυμείς να περνάς ώρες στα μουσεία και να περπατάς στα πολυσύχναστα βουλεβάρτα.

Λονδίνο: Τα αγγλικά είναι η αγαπημένη σου γλώσσα. Νιώθεις οικεία με την ανάποδη οδήγηση, την παράξενη προφορά των λέξεων και με την μπίρα.

Αμστερνταμ: Σου αρέσει να περνάς καλά, δίχως δεσμεύσεις. Φυσικά σου αρέσει ο Βαν Γκογκ, τα χωράφια με τις τουλίπες και το εργοστάσιο της Χάινεκεν με... ό,τι έχει μέσα για να πιεις.

Ισπανια: Δεν είσαι σνομπ. Δεν σε ενδιαφέρει να σε δουν σε πολυτελέστατα ξενοδοχεία ή να κάνεις χλιδάτες διακοπές. Προτιμάς να φωνάζεις στη μέση του δρόμου ή να παρακολουθήσει μια ταυρομαχία ή να δεις την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Α, και μετά να έχεις μια καλή σιέστα.

Ιταλία: Τέχνη, πολιτισμός, καλό φαγητό και ωραίο ντύσιμο. Ιδού τέσσερα πράγματα που σε κάνουν ευτυχισμένο. Στην Ιταλία θα τα βρεις και με το παραπάνω.

Ντουμπάι: Σου αρέσουν τα μεγάλα mall, τα ψηλά κτήρια, η αίσθηση της υπεροχής. Η πολυπολιτισμικότητα δεν σε τρομάζει, αντιθέτως την επιζητείς. Και βεβαίως: δεν σε νοιάζει καθόλου η πολλή ζέστη.

Φυσικά και ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο Παρίσι διακοπές Hufffington Post
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ