Πώς είναι ο Σνόουντεν σήμερα – Με μουστάκι και μπερέ στα αξιοθέατα της Μόσχας - iefimerida.gr

Πώς είναι ο Σνόουντεν σήμερα – Με μουστάκι και μπερέ στα αξιοθέατα της Μόσχας

Πώς είναι ο Σνόουντεν σήμερα – Με μουστάκι και μπερέ στα αξιοθέατα της Μόσχας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη νέα του ζωή έχει αρχίσει να απολαμβάνει στη Ρωσία ο Εντουαρντ Σνόουντεν. Ο πρώην σύμβουλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA), τον οποίο αναζητούσαν μετά μανίας οι Αμερικανοί πριν από λίγους μήνες, κάνει βόλτες στη Μόσχα.

Αφού έλυσε το βιοποριστικό του πρόβλημα- όπως έγινε γνωστό θα εργαστεί σε ρωσική ιστοσελίδα- ο Σνόουντεν έχει αρχίσει να... ξεμυτίζει από το καταφύγιό του. Ετσι η ρωσική τηλεόραση μετέδωσε πλάνα στα οποία ο Αμερικανός- σύμφωνα με το ρεπορτάζ- απολαμβάνει μια βαρκάδα στον ποταμό Μόσχοβα, μπροστά από τον καθεδρικό ναό του Σωτήρα στο κέντρο της Μόσχας.

Το υλικό του Rossiya 24 μαρτυρούν πως προφανώς ο Σνόουντεν πλέον δεν φοβάται για τη ζωή του, κάτι που τον είχε κάνει να μένει σε μυστική τοποθεσία στη Ρωσία και να μην ξεμυτίζει από το σπίτι. Ο πρώην σύμβουλος της NSA βρέθηκε στο επίκεντρο όταν δημοσιοποίησε τη δράση της υπηρεσίας με τις παρακολουθήσεις, που ξεκίνησε μία χιονοστιβάδα αποκαλύψεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ