Το 2032 το τέλος του κόσμου: Αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη με δύναμη 2.500 πυρηνικών βομβών - iefimerida.gr

Το 2032 το τέλος του κόσμου: Αστεροειδής θα χτυπήσει την Γη με δύναμη 2.500 πυρηνικών βομβών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο «Αρμαγεδδών» προέβλεψαν Ουκρανοί επιστήμονες, οι οποίοι εντόπισαν έναν γιγαντιαίο αστεροειδή ο οποίος θα προσκρούσει στη Γη το 2032, προκαλώντας καταστροφή.

Οι Ουκρανοί επιστήμονες, ανακάλυψαν τον αστεροειδή στις 14 Οκτωβρίου από το Παρατηρητήριο Αστροφυσικής Κριμαίας και τον ονόμασαν 2013 TV135, σχολιάζοντας πως είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους αστεροειδής που έχουν καταγραφεί ποτέ, αναφέρει η Espresso.

Τι υποστηρίζει η NASA

Ωστόσο, η NASA έσπευσε να καθησυχάσει τα πνεύματα τονίζοντας πως η πιθανότητα σύγκρουσης με την Γη είναι μια στις 63.000, με τον πλανήτη μας να έχει πιθανότητες 99,99984% να αποφύγει την καταστροφή.

Πάντως, η τροχιά του αστεροειδούς με διάμετρο 400 μέτρα εξακολουθεί να είναι «αρκετά αβέβαιη», αφού προσπαθούν να εξαχθούν συμπεράσματα με παρατηρήσεις μόλις μιας εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ