Adidas: «Μπαίνει» στην F1 με δυο ομάδες - iefimerida.gr

Adidas: «Μπαίνει» στην F1 με δυο ομάδες

Adidas και Formula 1
Adidas και Formula 1 / Φωτογραφία shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Adidas είναι κοντά στο να «μπει» για πρώτη φορά στον κόσμο της F1 ντύνοντας δυο από τις ομάδες του grid.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Sport Business θα κάνει την αρχή το 2025 με την Mercedes και θέλει ένα χρόνο αργότερα να παρέχει υλικό ρουχισμού και στην Audi, στην πρώτη χρονιά του volkswagen group στον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι συζητήσεις της Adidas με την Audi είναι σε προχωρημένο στάδιο και η οριστική συμφωνία δεν είναι μακριά. Θυμίζουμε ότι η Audi θα εισέλθει στην F1 με την εξαγορά και μετονομασία της σημερινής Stake F1 Team KICK Sauber το 2026.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ADIDAS Formula 1 – F1 Audi Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ