Το Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού επισκέφτηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για να εκφράσει τις ευχές του στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.
Όπως σημειώνει ο υπουργός οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησαν το πρόγραμμα βοήθειας των ασθενών στις εφημερίες, το οποίο σχεδιάστηκε από το υπουργείο Υγείας.
«Πριν λίγο στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» παρευρέθηκα, για να ευχηθώ καλή επιτυχία στους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, που ξεκίνησαν το πρόγραμμα βοήθειας των ασθενών στις εφημερίες, το οποίο σχεδιάσαμε στο Υπουργείο Υγείας» αναφέρει η κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση στο Instagram.
Γεωργιάδης: Προχωρούμε με τις μεταρρυθμίσεις των εφημεριών δυνατά
«Τους εύχομαι καλή δουλειά και στους ασθενείς να ζητούν την βοήθειά τους.
Προχωρούμε με τις μεταρρυθμίσεις των εφημεριών δυνατά για την, όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σας» σημειώνει στην λεζάντα.



Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη Άδωνι στον Ευαγγελισμό