Πριν ο φωτογράφος Μαρκ ΜακΑντριου ταξιδέψει στη Νεβάδα των ΗΠΑ, δεν είχε επισκεφτεί ποτέ στριπ κλαμπ. Τώρα, με τη φωτογραφική του μηχανή έχει επισκεφτεί καμιά δεκαριά από τα κακόφημα μέρη που ο έρωτας πωλείται για ελάχιστα δολάρια.
Ο φωτογράφος κατέγραψε υπέροχα πορτραίτα τόσο των κοριτσιών όσο και των πελατών σε μια σειρά που την ονομάζει «Nevada Rose» («το τριαντάφυλλο της Νεβάδα»).
![Τα στριπτιζάδικα της ερήμου -«Κακά» κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές στιγμές στα σκοτεινά σημεία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/nevada3.jpg?itok=ezUl_Khq)
![Τα στριπτιζάδικα της ερήμου -«Κακά» κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές στιγμές στα σκοτεινά σημεία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/nevada4.jpg?itok=fbQPD4Fk)
![Τα στριπτιζάδικα της ερήμου -«Κακά» κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές στιγμές στα σκοτεινά σημεία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 2](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/nevada5.jpg?itok=rSVzdKsM)
![Τα στριπτιζάδικα της ερήμου -«Κακά» κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές στιγμές στα σκοτεινά σημεία των ΗΠΑ [εικόνες] | iefimerida.gr 3](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/nevadae_0.jpg?itok=gSA6H8x7)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο