Η προφητική ατάκα του αλαζόνα Ηλία Κασιδιάρη: Καλημέρα ήρθαμε να παραδοθούμε [βίντεο] - iefimerida.gr

Η προφητική ατάκα του αλαζόνα Ηλία Κασιδιάρη: Καλημέρα ήρθαμε να παραδοθούμε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις μια ημέρα πριν από τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και τις συλλήψεις της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, με το χαρακτηριστικό αλαζονικό του στυλ είχε προβλέψει τα γεγονότα.

Την Παρασκευή οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος Κασιδιάρης, Ζαρούλια, Παππάς και Ηλιόπουλος βρέθηκαν στον Αρειο Πάγο για να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με το γνωστό σε όλους ειρωνικό του στυλ δήλωσε στις κάμερες «Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε».

Λίγες ώρες αργότερα από αυτή την «αντιπροσωπεία» ο Κασιδιάρης βρίσκεται με χειροπέδες στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, ο Χρήστος Παπάς καταζητείται ακόμη, ενώ οι άλλοι δύο αναμένουν στο... ακουστικό τους για εντολές από τον αρχηγό ο οποίος βρίσκεται και αυτός με χειροπέδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ