Ο Χατζηδάκης δεν θα πάει στο Ρέθυμνο, υπό το φόβο επεισοδίων στην παρέλαση - iefimerida.gr

Ο Χατζηδάκης δεν θα πάει στο Ρέθυμνο, υπό το φόβο επεισοδίων στην παρέλαση

Ο Χατζηδάκης δεν θα πάει στο Ρέθυμνο υπό το φόβο επεισοδίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανησυχία για την αυριανή παρέλαση στο Ρέθυμνο, πριν από την οποία θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση καθηγητών με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως κράτησε τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός ματαίωσε την παρουσία του στην παρέλαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Στη θέση του, την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, Γιώργος Στεργίου.

Την ίδια ώρα, η τοπική ΕΛΜΕ (συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών) δηλώνει πως θα πραγματοποιήσει τη δική της «λαϊκή παρέλαση» πριν την κανονική, για να διαμαρτυρηθεί για «τα νέα μέτρα και την πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης και της τρόικας». Κάλεσμα στην κινητοποίηση έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, με το σύνθημα «Όλοι στις παρελάσεις του λαού!».

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, ενώ η Αστυνομία εμφανίζεται έτοιμη να αποτρέψει την πραγματοποίηση διαδήλωσης στον ίδιο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ