Χατζησωκράτης για εφεδρεία: Δεν θα ξηλώσουμε την προγραμματική συμφωνία - iefimerida.gr

Χατζησωκράτης για εφεδρεία: Δεν θα ξηλώσουμε την προγραμματική συμφωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης υποστήριξε πως η πρότσαη που έχει κάνει η ΝΔ για την εργασιακή εφεδρεία είναι ίδια με εκείνη που είχε καταθέσει προεκλογικά και δεν αποτελεί διαφορετική πρόταση.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Η πρόταση αυτή, η οποία επανήλθε κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, στη συζήτηση, δηλαδή μια άλλη πρόταση, δεν ήταν μια διαφορετική αλλά είναι η ίδια με αυτή που είχε καταθέσει η ΝΔ προεκλογικά»

Μιλώντας το ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο Κ Χατζησωκράτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πει, κι αυτό ήταν σαφές όταν διαμορφώθηκε η κυβέρνηση της εθνικής ευθύνης, ότι τα κόμματα δε θα περάσουν την πολιτική τους όπως ακριβώς την έχουν διατυπώσει, διότι έτσι δε θα κάναμε κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Αν αρχίσουμε να ξηλώνουμε κάθε ένα σημείο από την προγραμματική συμφωνία δεν πάμε καλά, κι εμάς μας ενδιαφέρει η κυβέρνηση να πάει καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ