Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη [εικόνες] - iefimerida.gr

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη [εικόνες]

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στη Μαρίκα Μητσοτάκη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και των ΜΜΕ βρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία της Μαρίκας Μητσοτάκη, ενώ ο ιερός ναός του Αγίο Διονυσίου ήταν κατάμεστος από συγγενείς και φίλους, που αποχαιρέτησαν τη σύζυγο του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από την εκκλησία αποχαιρέτησε την Μαρίκα Μητσοτάκη με ένα δυνατό χειροκρότημα. Τα χειροκροτήματα έγιναν πιο έντονα, όταν από τον Ιερό Ναό βγήκε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, στη συνέχεια ακολούθησε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Πολλά πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και όχι μόνο βρέθηκαν στην εκκλησία. Ανάμεσα τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Βύρωνας Πολύδωρας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα και η Μιμή Ντενίση.

Από το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη παρευρέθησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, ενώ από το χώρο της Αριστεράς στην εκκλησία κατέφθασε ο Μανώλης Γλέζος.

Η σορός της Μαρίκας Μητσοτάκη θα μεταφερθεί το απόγευμα στα Χανιά, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαγδαληνής. Η ταφή θα γίνει, σε στενό κύκλο, στον οικογενειακό τάφο, στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ στο Ακρωτήρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ