Ξέσπασε σε κλάματα το plus size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ μετά από φωτογράφιση εσωρούχων [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέσπασε σε κλάματα το plus size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ μετά από φωτογράφιση εσωρούχων [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μοντέλο, σχεδιάστρια και διάσημη ακτιβίστρια σε όλο τον κόσμο για την εικόνα του σώματος. Η Άσλεϊ Γκράχαμ πρωταγωνίστησε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης του 2015.

Εγραψε ιστορία ως η πιο σέξι Τζέσικα Ράμπιτ στο περιοδικό «Love», που τη συμπεριέλαβε στις πιο σέξι γυναίκες του κόσμου για το 2016. Εχει ποζάρει στο μετρό με τα εσώρουχα της για λογαριασμό της καμπάνιας των εσωρούχων που η ίδια σχεδίασε, αλλά και ολόγυμνη στο περιοδικό «V».

Είναι το plus size μοντέλο, που πιστεύει ακράδαντα, ότι η ομορφιά της γυναίκας δεν ανήκει στα ασφυκτικά πρότυπα των πολύ αδύνατων μοντέλων που μονοπωλούσαν μέχρι πρόσφατα τις σελίδες των περιοδικών.

Είναι μια αληθινή γυναίκα που σε κάθε της βήμα προκαλεί σεισμό.

Η 29χρονη καλλονή πρόσθεσε πρόσφατα στο βιογραφικό της άλλη μια συνεργασία με το περιοδικό Glamour, προκειμένου να μάθει σε τέσσερις κοπέλες, να φορούν τα εσώρουχα τους και να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό και παράλληλα να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις ανασφάλειες που αισθάνονται αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το σώμα τους.

Δείτε γιατί λύγισε το διεθνούς φήμης plus size μοντέλο μπροστά στην κάμερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ασλεϊ Γκράχαμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ