O αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έριξε... πόρτα σε Κασιδιάρη και Παναγιώταρο -Τους έδιωξε από το μνημόσυνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ - iefimerida.gr

O αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έριξε... πόρτα σε Κασιδιάρη και Παναγιώταρο -Τους έδιωξε από το μνημόσυνο των αστυνομικών της ΔΙΑΣ

O αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. έριξε... πόρτα σε Κασιδιάρη και Παναγιώταρο -Τους έδιωξε απ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεπιθύμητοι ήταν δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο για τους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που είχαν χάσει τη ζωή τους πριν από τρία χρόνια στο Ρέντη.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει το μνημόσυνο που οργάνωσε η ΕΛ.ΑΣ., εμφανίστηκαν στο χώρο ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Ηλίας Παναγιώταρος. Τότε, ο αρχηγός της Αστυνομίας έδωσε εντολή να μην ξεκινήσει η τελετή πριν φύγουν οι δύο βουλευτές όπως και έγινε έπειτα από περίπου 15 λεπτά.

Με ανακοίνωσή της για το περιστατικό η ΧΑ κάνει λόγο για συκοφάντες και λασπολόγους, αν και σημειώνουν πως αν πράγματι ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει τέτοια εντολή στον ιερέα, είναι «τεράστια αθλιότητα, την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ