Αρχίζουν μαθήματα στη Νομική - Επίσημη ανακοίνωση παρά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας - iefimerida.gr

Αρχίζουν μαθήματα στη Νομική - Επίσημη ανακοίνωση παρά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νομική είναι η πρώτη σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών που ανακοινώνει επισήμως την έναρξη μαθημάτων, παρά την απόφαση για συνέχιση της απεργίας των διοικητικών. «Τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου 2013-2014 αρχίζουν τη Δευτέρα 9-12-2013 σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής, καθηγητής Θ. Φορτσάκης.

Την ίδια ώρα το απεργιακό μέτωπο στο ΕΚΠΑ εμφανίζεται διασπασμένο καθώς η πλειοψηφούσα παράταξη του ΔΣ του συλλόγου των υπαλλήλων τάσσεται υπέρ της αναστολής της απεργίας και του διαλόγου με τον υπουργό Παιδείας με το Πανεπιστήμιο ανοικτό.

Κανονικά θα λειτουργήσει από Δευτέρα και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, καθώς οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος ανέστειλαν την απεργιακή τους κινητοποίηση. Θα πραγματοποιήσουν, πάντως, νέα γενική συνέλευση την προσεχή Πέμπτη με αντικείμενο την υλοποίηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος απέναντί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ