«Πόρτα» ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Τσίπρα για συμπόρευση- «Θα επιμείνουμε» απαντά η Κουμουνδούρου - iefimerida.gr

«Πόρτα» ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση Τσίπρα για συμπόρευση- «Θα επιμείνουμε» απαντά η Κουμουνδούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορηματικά απορρίπτει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με την Κουμουνδούρου ωστόσο να είναι αποφασισμένη να επιμείνει σε μια συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς.

Σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε νέο ΠΑΣΟΚ, κληρονομεί τα κουσούρια του και αποκτά δικά του».

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα τον ρωτά «τι θα κάνει με όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφιστεί εκτός Μνημονίων, πριν και μετά» και ποια είναι η θέση του για τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς θα επιμείνουμε

Στελέχη της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την κατηγορηματική άρνηση του γ.γ. Του ΚΚΕ για συμπόρευση των κομμάτων της Αριστεράς, επισημαίνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη συγκρότηση ενός ευρύτερου σοσιαλιστικού μετώπου, όπως προκύπτει άλλωστε και από την πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Τσίπρας σε όλες τις Αριστερές δυνάμεις, «από την Αριστερά της Αριστεράς, μέχρι τα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ