Οταν ο Αρης Σπηλιωτόπουλος φόρεσε επίτηδες παντελόνι - μπλούζα στα χρώματα της κυβέρνησης - iefimerida.gr

Οταν ο Αρης Σπηλιωτόπουλος φόρεσε επίτηδες παντελόνι - μπλούζα στα χρώματα της κυβέρνησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραντεβού στη «Βιβλιοθήκη» στο Κολωνάκι ζήτησε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος από τον Μάκη Βορίδη. Εκεί που εμφανίσθηκε με πράσινο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι.

«Μάκη σήμερα, όπως βλέπεις, ντύθηκα κυβέρνηση. Φόρεσα πράσινο μπλουζάκι, το χρώμα του ΠΑΣΟΚ, και μπλε παντελόνι, το χρώμα της ΝΔ. Ετσι δεν είναι η νέα κυβέρνηση;». Αυτό είπε χαμογελώντας,σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος όταν έφθασε στο ραντεβού τους ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ προκειμένου να συζητήσουν με ηρεμία τις πολιτικές εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δυο βουλευτές, που είναι εκτός κυβερνητικού σχήματος, μίλησαν για πάνω από μια ώρα και εξέφρασαν την αγωνία τους για το πού το πάει η κυβέρνηση και πώς προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις.

Όσον αφορά τον ανασχηματισμό, το μοναδικό σχόλιο που φέρεται να έγινε κατά την διάρκεια της συζήτησης έρχεται από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που δήλωσε «Τον αφήσαμε στον Αδωνι, που είναι φίλος του Βορίδη, και στον Μάξιμο Χαρακόπουλο που είναι δικός μου φίλος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ