Λαγάνα με λεμόνι, λιαστή ντομάτα, ελιά, ντολμαδάκι, ταραμά, ταχίνι και πολλά άλλα ξεχωριστά νηστίσιμα εδέσματα ψήνει από το πρωί φούρνος στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη.
Ο λόγος, όπως αναφέρει το thestival, για το αρτοποιείο του κ. Τουρλή επί της οδού Μ. Μπότσαρη 50. Μπορεί η παραδοσιακή λαγάνα να παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεών της πλειοψηφίας των καταναλωτών και όχι άδικα ωστόσο ο παράδεισος του κρουασάν στη Θεσσαλονίκη έχει βρει τον τρόπο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον ακόμη και των πιο απαιτητικών ανήμερα Καθαράς Δευτέρας.
Ουρές έχουν σχηματιστεί κατά μήκος της οδού προκειμένου οι καταναλωτές να δοκιμάσουν τα διαφορετικά αυτά εδέσματα. Οι εργαζόμενοι δουλεύουν πυρετωδώς για να ανταποκριθούν στην υψηλή ζήτηση, ενώ ήδη έχουν ξεπουλήσει αρκετά από τα προϊόντα τους.
To κατάστημα φημίζεται για τα κρουασάν και το τσουρέκι του ενώ πολλές είναι και οι παραγγελίες για παραλαβή σε γραφεία και σπίτια.
- YFSF: Ο Θανάσης Αλευράς είναι ο μεγάλος νικητής – Υποδύθηκε τον Ντίνο Ηλιόπουλο και συγκίνησε [βίντεο]
- Survivor 4: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης -Γιατί φεύγει [βίντεο]
- Δολοφονία Gucci: Η «Μαύρη Χήρα» και το μοιραίο λάθος με την λέξη «Paradeisos» στο Cartier ημερολόγιο
- MasterChef 5: Ο pastry chef με τα ράστα που έκοψε την πλούσια κώμη του για να γίνει επιτυχημένος ζαχαροπλάστης [εικόνα]