«Προσευχόμαστε για την Σαντορίνη μας», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram για τους σεισμούς - iefimerida.gr

«Προσευχόμαστε για την Σαντορίνη μας», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram για τους σεισμούς

H Κατερίνα Καινούργιου δείχνει το στολισμένο σαλόνι της -Ξύλο, λευκό και πίνακας Hermès
Κατερίνα Καινούργιου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συνεχείς σεισμικές δονήσεις στη Σαντορίνη και συγκεκριμένα στην θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου, μεταξύ Θήρας και Αμοργού, προκάλεσαν την ανησυχία και της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στα Instagram ένα story με φωτογραφία του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού, γράφοντας: «Προσευχόμαστε για την Σαντορίνη μας».

Οι σεισμοί στην Σαντορίνη και στις γύρω περιοχές έχουν ξεπεράσει τους 200 το τελευταίο 24ωρο και οι Αρχές έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Η Πυροσβεστική έχει προχωρήσει σε στοχευμένες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης στα νησιά στις Κυκλάδες και έχει τεθεί σε
γενική επιφυλακή η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Νοτίου Αιγαίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ