Ντρισιμπιώτη-Αντεντοκούνμπο: Τα success stories των σημαιοφόρων των Ολυμπιακών Αγώνων -Οι εκτός αγώνων μάχες - iefimerida.gr

Ντρισιμπιώτη-Αντεντοκούνμπο: Τα success stories των σημαιοφόρων των Ολυμπιακών Αγώνων -Οι εκτός αγώνων μάχες

Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη
Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΑΧΟΥ

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές, σημαιοφόροι της Ολυμπιακής Αποστολής, στο Παρίσι 2024, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Γιάννης Αντεντοκούνμπο συνάντησαν πολλές δυσκολίες στη διαδρομή τους μέχρι να διακριθούν στα αγωνίσματα τους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ έκρυβε μια ευχάριστη έκπληξη με τα ονόματα των σημαιοφόρων της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι τα δύο πρόσωπα που θα παρελάσουν πρώτοι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων ως σημαιοφόροι της Ελλάδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές, που έχουν ξεχωρίσει στα αγωνίσματα τους, έχουν δώσει πολλές μάχες, εκτός στίβου και τερέν μέχρι να διακριθούν και να χαρίσουν πρωτιές για τη χώρα τους. Τόσο η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο όσο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη δεν υπήρξε στρωμένη με ροδοπέταλα από τα πρώτα τους βήματα. Περνώντας πολλές δυσκολίες και βάζοντας όλη τους την ψυχή κατάφεραν να ανεβούν στο ψηλότερο σκαλοπάτι. Όμως, το πιο σημαντικό είναι το ήθος τους και οι χαμηλοί τόνοι που κρατούν στην προσωπική τους ζωή. Άλλωστε, οι πετυχημένοι άνθρωποι φροντίζουν να ποιούν ήθος κάνοντας «φασαρία» μέσα από την επαγγελματική τους εξέλιξη.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Από το τσιπουράδικο, στην Καρδίτσα, σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Το όνομα της αθλήτριας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη έγινε ευρέως γνωστό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το 2021, όταν σε ηλικία 37 ετών κατάφερε να τερματίσει στην 8η θέση στο βάδην. Από εκείνη τη χρονιά μέχρι σήμερα η κορυφαία αθλήτρια έχει καταφέρει να χαρίσει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα και να διακριθεί σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.

Από τις κορυφαίες στιγμές της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας ήταν το 2022 που κατάφερε να αναδειχθεί χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 20 χλμ και τα 35χλμ βάδην και την επόμενη χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Βουδαπέστης αναδείχτηκε χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη θεωρείται η καλύτερη Ελληνίδα βαδίστρια όλων των εποχών και σε λίγες βδομάδες, σε ηλικία 40 ετών, ετοιμάζεται να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Πριν την κούρσα, μέσα στο στίβο θα περπατήσει, ως σημαιοφόρος, μαζί με τον Γιάννη Αντεντοκούμπο κρατώντας την ελληνική σημαία. Άλλωστε για αυτή τη σημαία έχει δώσει τους μεγαλύτερους αγώνες μέσα κι έξω από τον στίβο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αντιγόνη γεννήθηκε στην Καρδίτσα, όμως σύντομα η οικογένειά της μετακόμισε στην Αταλάντη, όπου έμεινε μέχρι τα 10 της χρόνια και σε εκείνο το μέρος είχε έρθει σε επαφή με τον αθλητισμό, καθώς ασχολήθηκε με τη ρυθμική γυμναστική.

Η κορυφαία αθλήτρια, είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο iefimerida.gr, μιλώντας για τη διαδρομή της, τα εμπόδια που είχε συναντήσει συνδυάζοντας τον πρωταθλητισμό με την εργασία της στο τσιπουράδικο της μητέρας της, το λόγο που παράτησε τον αθλητισμό μέχρι την γενναία απόφαση για επανεκκίνηση και τα μετάλλια. 

Η κορυφαία αθλήτρια, είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο iefimerida.gr, μιλώντας για τη διαδρομή της, τα εμπόδια που είχε συναντήσει συνδυάζοντας τον πρωταθλητισμό με την εργασία της στο τσιπουράδικο της μητέρας της, το λόγο που παράτησε τον αθλητισμό μέχρι την γενναία απόφαση για επανεκκίνηση και τα μετάλλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κορυφαία αθλήτρια, είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο iefimerida.gr, μιλώντας για τη διαδρομή της, τα εμπόδια που είχε συναντήσει συνδυάζοντας τον πρωταθλητισμό με την εργασία της στο τσιπουράδικο της μητέρας της, το λόγο που παράτησε τον αθλητισμό μέχρι την γενναία απόφαση για επανεκκίνηση και τα μετάλλια.

Το 1991, όταν οικογενειακώς επέστρεψαν στην Καρδίτσα, η μητέρα της άνοιξε το τσιπουράδικο «Το στέκι της Γιώτας», το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Η αθλήτρια πέρασε τα παιδικά της χρόνια μέσα στο μαγαζί παρέα με τις τρεις αδελφές της. «Στο τσιπουράδικο διαβάζαμε, τρώγαμε, παίζαμε. Εκεί είναι όλη μας η ζωή» είχε αναφέρει στο iefimerida.gr



Όταν επέστρεψαν στην Καρδίτσα η νεαρή Αντιγόνη ασχολήθηκε με την κολύμβηση μέχρι τα 14 της χρόνια χωρίς να έχει καλές επιδόσεις. «Δεν ήμουν καθόλου καλή στην κολύμβηση και έβγαινα πάντα τελευταία στην κατάταξη στους αγώνες. Ήμουν πάντα πολύ αδύνατη και μικροκαμωμένη με αποτέλεσμα όταν το νερό της πισίνας ήταν κρύο στο 20λεπτο να μελανιάζω και να βγαίνω. Η αλήθεια είναι πως έβρισκα κι εγώ δικαιολογίες για να βγω κάποιες φορές λέγοντας πως πονάει η κοιλιά μου και πολλά τέτοια» απαντάει κάνοντας μου μια αναδρομή στο παρελθόν.

Αντιγόνη Ντρισμπιωτη
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία ημέρα, την περίοδο που έδινε εξετάσεις για το αθλητικό σχολείο, είχε φύγει ένα μπαλάκι του τένις και καθώς πήγε να το πιάσει περπάτησε κάπως γρήγορα και έτυχε να τη δει ο μετέπειτα προπονητής της στον στίβο, Θανάσης Δεληγιάννης, ο οποίος έχει βγάλει πολλούς αθλητές.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο iefimerida.gr: «Δεν μου άρεσε το βάδην»

«Εκείνη την ημέρα με είδε ο προπονητής και μου είπε να ασχοληθώ με το βάδην. Εγώ δεν ήθελα να το κάνω γιατί πολύ απλά δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο αγώνισμα. Εκείνος επέμενε για χρόνια, μάλιστα ερχόταν στο τσιπουράδικο της μαμάς μου προκειμένου να με πείσει να ασχοληθώ. Θυμάμαι μου έλεγε πως είμαι φτιαγμένη για το βάδην γιατί είχε δει την τεχνική μου από την στιγμή που πήγα να πιάσω το μπαλάκι του τένις. Μετά από την επιμονή του πήγα να δοκιμάσω και μέσα σε τρεις μήνες βγήκα 8η σε Πανελλήνιους Αγώνες, ενώ την επόμενη χρονιά κέρδισα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ξεκίνησαν να έρχονται τα μετάλλια οπότε άρχισε να μου αρέσει το βάδην. Επειδή είμαι εγωίστρια έμπαινα μπροστά στην κούρσα και την πήγαινα όπως ήθελα… Αγάπησα το βάδην όταν πήρα το πρώτο μου μετάλλιο -αυτή είναι μια εικόνα που σε κρατάει. Μέχρι σήμερα συνεχίζω να αγαπώ βαθιά το άθλημα μου»

Ο λόγος που σταμάτησε τον αθλητισμό και το στοίχημα που την επανέφερε στο στίβο

Η αθλήτρια θα μου πει για το λόγο που σταμάτησε τον αθλητισμό: «Πριν λίγα χρόνια είχα κάνει μια παύση από τον αθλητισμό για 8 χρόνια. Είχα κουραστεί πάρα πολύ να εργάζομαι και ταυτόχρονα να πηγαίνω για προπονήσεις οπότε άφησα τον αθλητισμό που με κούραζε περισσότερο μέσα στην καθημερινότητα μου».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς κύλησαν τα χρόνια χωρίς τον αθλητισμό και πώς έκανε μια σπουδαία επανεκκίνηση: «Νόμιζα πως ήμουν καλά. Δεν ένιωθα γεμάτη, σίγουρα κάτι μου έλειπε, αλλά ήταν η κατάλληλη περίοδος που έπρεπε να σταματήσω για να επανέλθω όπως έπρεπε. Φαίνεται δεν το έκανα σωστά πριν, όπως συμβαίνει τώρα. Ξανά μπήκα μεγάλη στον αθλητισμό, αλλά πλέον ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη και έτοιμη για κάποια πράγματα. Ουσιαστικά μπήκα από ένα στοίχημα που έβαλα με ένα φίλο μου. Οι δικοί μου άνθρωποι με πίστευαν πάρα πολύ και μου έλεγαν πως μπορώ να πετύχω, αλλά εγώ απαντούσα «σιγά τώρα» και τέτοια. Αυτός ο φίλος μου μου είπε αν το κάνεις εγώ κάθε πρωί θα σε πηγαίνω στη προπόνηση. Έτσι κι έγινε. Ερχόταν κάθε πρωί με έπαιρνε από το σπίτι και με πήγαινε να κάνω προπόνηση. Τρεις μήνες μετά άρχισα να βρίσκομαι σε υψηλά επίπεδα χάνοντας για μικρό χρόνο την πρόκριση για την Ολυμπιάδα του 2012 -συγκεκριμένα για τέσσερα δευτερόλεπτα που για τη δική μας απόσταση είναι κυριολεκτικά δύο βήματα. Όμως, δεν ένιωσα άσχημα. Είπα ότι αφού έφτασα σε τέτοιο επίπεδο μπορώ να διεκδικήσω πρόκριση την επόμενη φορά. Πλέον είναι πολύ δύσκολο να προκριθείς γιατί έχουν αλλάξει πάρα πολύ οι χρόνοι».

Όσο για το πόσο δύσκολο ήταν να συνδυάζει τη δουλειά, στο τσιπουράδικο, με τις προπονήσεις, η αθλήτρια είχε αναφέρει στο iefimerida.gr «Δύσκολο και απαιτητικό ταυτόχρονα γιατί η δουλειά μου έχει ορθοστασία, πίεση και κάνω όλα τα πόστα στο μαγαζί ανάλογα τις ανάγκες. Για μένα η απογευματινή προπόνηση είναι το διάλειμμα μου. Είναι ο χρόνος που συλλογίζομαι, που κοιτάζω τι έχει γίνει μέσα στην ημέρα μου, πως πήγε η πρωινή μου προπόνηση. Δεν σκέφτομαι πως κουράζομαι, αλλά ότι έχω λίγο χρόνο για μένα και μόνο. Σε καμία περίπτωση δεν έχω μια εύκολη καθημερινότητα. Γενικότερα αν δεν υπάρχει στήριξη δεν μπορείς να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μέχρι να κατακτήσει την 8η θέση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, προχωρούσε μόνη της χωρίς χορηγούς. Η ίδια είχε αναφέρει στη συνέντευξη μας: Προσωπικά δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε ακατόρθωτο. Έχω μάθει να δουλεύω και να πορεύομαι μόνη μου όλα αυτά τα χρόνια. Από την ομοσπονδία πληρωνόμαστε, μόνο που το ποσό δεν καλύπτει τα έξοδα μας. Τα αθλητικά υποδήματα είναι ακριβά πόσο μάλλον όταν πρέπει να αγοράσεις ένα εξειδικευμένο παπούτσι και χρειάζεσαι ειδικό ρουχισμό. Ευτυχώς, τα μόνα μας έξοδα είναι αυτά γιατί έχουμε ξεχάσει να φοράμε ρούχα εκτός προπόνησης. Δύο χρόνια τώρα με στηρίζει η Garmin και ένας Γάλλος μου στέλνει παπούτσια ειδικά για τις προπονήσεις και τους αγώνες μου. Με βρήκε μόνος του, ενώ ο ίδιος στηρίζει πολλούς αθλητές ανά τον κόσμο. Επιπλέον, η γυναικεία εταιρεία Baya μου δίνει ρούχα, τα οποία είναι από ανακυκλωμένο υλικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αθλήτρια μάς είχε δώσει και μια συμβουλή για τα παιδιά: «Αξίζει να βάλουν τα παιδιά στον αθλητισμό από το να ασχολούνται με tablets και κινητά. Για τα μικρά παιδιά η κολύμβηση είναι ένα πολύ καλό άθλημα που θα τους δέσει το σώμα, ενώ τα παιδιά θα μάθουν να είναι πειθαρχημένα και να λειτουργούν μέσα σε ομάδα. Μόνο να κερδίσουν έχουν τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Από τα φτωχικά χρόνια στα Σεπόλια στο NBA και σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 1994, στη περιοχή του Ζωγράφου, από γονείς νιγηριανής καταγωγής, ωστόσο ο ίδιος, σε κάθε συνέντευξη του δηλώνει «περήφανος Έλληνας».

Οι γονείς του, Τσαρλς και Βερόνικα Αντετοκούνμπο, ήρθαν μετανάστες στην Ελλάδα, το 1991, αφήνοντας πίσω στη Νιγηρία το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, τον Φράνσις, ενώ στη χώρα μας γεννήθηκαν τα άλλα τέσσερα παιδιά τους: ο Γιάννης, ο Θανάσξς, ο Κώστας και ο Αλέξης. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι γονείς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν αθλητές: επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ο πατέρας του και αθλήτρια του άλματος εις ύψος η μητέρα του. Αν και τα παιδιά της οικογένειας Αντετοκούνμπο γεννήθηκαν στην Ελλάδα δεν πήραν κατευθείαν την ελληνική ιθαγένεια. Μάλιστα, έως τα 18 του χρόνια, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είχε επίσημα έγγραφα και δεν ήταν πολίτης ούτε της Ελλάδας ούτε της Νιγηρίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κορυφαίος αθλητής έχει καταφέρει να κερδίσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον τίτλο του MVP, του ΝΒΑ και μία φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στην επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του NBA.

Τα παιδικά του χρόνια, στα Σεπόλια, δεν ήταν καθόλου εύκολα -αντίθετα η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα διαβίωσης. Οι γονείς του δεν μπορούσαν εύκολα να βρουν εργασία, για να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους, και ο Γιάνης με τον Θανάση πουλούσαν γυαλιά, τσάντες στις υπαίθριες αγορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε να ασχολείται με το μπάσκετ το 2007 και μέχρι το 2009 έπαιζε επαγγελματικά για την ομάδα εφήβων του Φιλαθλητικού, όπου ο Θανάσης και ο Κώστας ξεκίνησαν επίσης να παίζουν αργότερα, ενώ ο αδερφός τους, Φράνσις πίσω στη Νιγηρία έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η ζωή του θα άλλαζε τον Ιούλιο του 2013 όταν επιλέχτηκε ως το νούμερο 15 του NBA Ντραφτ από τους Μιλγουόκι Μπακς και ο ίδιος πανηγύρισε τη διάκριση του, μαζί με τον αδερφό του, Θανάση κρατώντας στα χέρια του την ελληνική σημαία. Να τονίσουμε πως κατέλαβε την υψηλότερη θέση σε ντραφτ για Έλληνα παίκτη του NBA. Δύο μήνες νωρίτερα, τον Μάιο του 2013, είχε πάρει επίσημα τα έγγραφα για την ελληνική υπηκοότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έστελνε όλα του τα χρήματα στην οικογένεια του στην Αθήνα

Η νέα του ζωή ξεκίνησε στο Μιλγουόκι, ωστόσο ο ίδιος έστελνε όλα του τα χρήματα στην οικογένεια του στην Αθήνα προκειμένου να τη στηρίζει. Μάλιστα, κάποια στιγμή συνειδητοποίησε πως είχε στείλει όλα τα χρήματα που είχε διαθέσιμα στους γονείς του και ο ίδιος δεν είχε χρήματα για να πάει στον αγώνα που έδινε η ομάδα του την ίδια ημέρα. Έτσι ξεκίνησε να τρέχει τη διαδρομή έως το γήπεδο μέχρι να σταματήσει κάποιος περαστικός και τον πάρει με το αυτοκίνητο.

Καταφέρνοντας να εδραιωθεί στην Αμερική το επόμενο βήμα ήταν να τον ακολουθήσει όλη η οικογένεια του. Στο NBA ξεκίνησε και ο ΘανάσηςΑντετοκούνμπο, ενώ τα δύο αδέρφια, το 2014 επέστρεψαν στην Ελλάδα για να υπηρετήσουν στο στρατό τη θητεία τους. Από τις χειρότερες στιγμές της οικογένειας ήταν ο ξαφνικός θάνατος του πατέρα τους, Τσαρλς, το 2017, σε ηλικία 54 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Τον επόμενο χρόνο ο Αντετοκούνμπο έγινε ο αθλητής ο οποίος ήταν το εξώφυλλο της συσκευασίας του δημοφιλούς ηλεκτρονικού παιχνιδιού NBA 2K στην κανονική του έκδοση, ο πρώτος μη Αμερικανός αθλητής του NBA ο οποίος προβλήθηκε στο εξώφυλλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το καλοκαίρι του 2016, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Θανάση δραστηριοποιούνται με τη διοργάνωση των Antetokounbros η οποία αποτελείται από αγώνες επίδειξης και φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα με σκοπό την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και της ευρύτερης αθλητικής άμιλλας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης. Τον Ιούνιο του 2022 κυκόφόρησε η ταινία «Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο», από τη Disney που αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας.

Μάλιστα, σε ανατυηση του, σε φωτογραφία με τα αδέρφια του έχει γράψει «Είναι διαφορετικά όταν ξεκινάς από το μηδέν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Με τη σύντροφο του, που είναι μαζί από το 2016, Μαράια Ριντλσπρίγκερ έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τον Λίαμ-Τσαρλς, τον Μάβερικ-Ντιάπερ και την Εύα-Μπρουκ.

Μάλιστα, ο κορυφαίος αθλητής που συμμετείχε στην Εθνική ομάδα πανηγύρισε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο τέλος του αγώνα έβαλε μέσα στο τερέν τα δύο του παιδιά, ενώ οι λυγμοί του έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ