Η Οία μέσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης - iefimerida.gr

Η Οία μέσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ταξιδιωτικό site: tripadvisor.com έβγαλε την λίστα με τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης και η γραφική Οία της Σαντορίνης φιγουράρει στην 16η θέση.

Πρώτο στην κατάταξη είναι το Παρίσι, ακολουθεί η «αιώνια πόλη» Ρώμη, έπονται το Λονδίνο, η Βαρκελώνη, η Πράγα κ.λπ. Αυτό που επιναι ενδιαφέρον είναι ότι κανένας άλλος ελληνικός προορισμός δεν βρίσκεται στην top 20αδα, ενώ ακριβώς πάνω από εμάς είναι το Ντουμπρόβνικ.

Το site ανακοίνωσε και την λίστα με τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον κόσμο, και στην κορυφή της συναντάμε το Κέιπ Τάουν, που εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση (από την 25η θέση το 2010) λόγω Μουντιάλ. Στην πρώτη δεκάδα συναντάμε και το Σίδνεϊ (Αυστραλία), το Μάτσου Πίτσου (Περού), το Παρίσι (Γαλλία), το Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), η Νέα Υόρκη (ΗΠΑ), η Ρώμη (Ιταλία), το Λονδίνο (Μεγάλη Βρετανία), η Βαρκελώνη (Ισπανία) και το Χονγκ Κονγκ (Κίνα).
Περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ