Ποια είναι τα 5 νησιά που επέλεξαν οι Ελληνες για να περάσουν το Πάσχα - iefimerida.gr

Ποια είναι τα 5 νησιά που επέλεξαν οι Ελληνες για να περάσουν το Πάσχα

EUROKINISSI ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε νησιά φαίνεται πως επιλέγουν οι Ελληνες ταξιδιώτες για την πασχαλινή περίοδο από 4 έως 10 Απριλίου 2018, στις ακτοπλοϊκές κρατήσεις.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της εταιρείας travelplanet24, πρώτη επιλογή στις προτιμήσεις των Ελλήνων ταξιδιωτών είναι τα Χανιά, ενώ ακολουθούν κατά σειρά η Σαντορίνη, η Ρόδος, η Τήνος και η Νάξος.

Με το ακτοπλοϊκό εισιτήριο να αγγίζει κατά μέσο όρο τα €34,5/άτομο, η μέση τιμή ανά κράτηση διαμορφώθηκε στα €209, ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 4 μέλη μιας οικογένειας. Το ποσοστό των ενηλίκων έφτασε το 85% και τα παιδιά μόλις ένα 15%.

Τέλος, το 42,8% των ταξιδιωτών προτίμησε να παραλάβει τα εισιτήριά του από το λιμάνι ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η αναλογία εκείνων που επέλεξαν να ταξιδέψουν με το όχημά τους σε σχέση με τους εκείνους που θα ταξιδέψουν χωρίς αυτό ήταν 50%-50%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ