Ο φωτογράφος του πρακτορείου Eurokinissi Θανάσης Καλλιάρας βρέθηκε τα ξημερώματα σε αρτοποιείο στα Τρίκαλα και κατέγραψε με το φακό του βήμα βήμα την παρασκευή της παραδοσιακής λαγάνας.
Καρέ καρέ η παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας σε αρτοποιείο των Τρικάλων τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.
Σακιά με αλεύρι που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας
Ετοιμη η ζύμη για την παρασκευή παραδοσιακής λαγάνας
Ζύγισμα και τελευταίες ετοιμασίες για φούρνισμα
Ο αρτοποιός ρίχνει σουσάμι σε παραδοσιακές λαγάνες λίγο πριν το ψήσιμό τους
Αρτοποιός ξεφουρνίζει τις λαγάνες από τον φούρνο
Ετοιμες οι λαγάνες, φρέσκες και ζεστές
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο