Survivor 2: Επεσαν οι μάσκες στο συμβούλιο του νησιού -Οι κλίκες και οι υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Επεσαν οι μάσκες στο συμβούλιο του νησιού -Οι κλίκες και οι υποψήφιοι για αποχώρηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να κερδίσουν την ασυλία και την παραμονή τους στο παιχνίδι αγωνίστηκαν οι παίχτες στο Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης.

Αρχικά Μαχητές και Διάσημοι έπρεπε να κερδίσουν το αγώνισμα του επάθλου, όπου ο νικητής θα εξαιρούνταν από την ψηφοφορία αποχώρησης.

Το αγώνισμα είχε να κάνει με ταχύτητα και ευστοχία, με τους παίχτες να πρέπει να βάλουν τις μπάλες που κουβαλούσαν στο καλάθι, το οποίο κρατούσαν στον αέρα οι συμπαίχτες τους.

Οι Μαχητές φαίνεται να είχαν πεισμώσει με τις προηγούμενες ήττες με αποτέλεσμα να βάλουν τα δυνατά τους και να κερδίσουν το αγώνισμα του επάθλου με σκορ 10-8.

Η νίκη των Μαχητών είχε ως αποτέλεσμα οι Διάσημοι να δώσουν ακόμη μία μάχη, αυτή για την ασυλία που θα τους εξασφάλιζε την παραμονή τους στο Survivor.

Το αγώνισμα ασυλίας ήταν διαφορετικό σε σχέση με όλα όσα έχουμε δει, καθώς η ισορροπία και η τύχη ήταν το μόνο που μετρούσαν.

Συγκεκριμένα, οι παίχτες έπρεπε να κρατούν ένα σχοινί στο οποίο στηριζόταν μία ξύλινη βάση με ένα τούβλο, το οποίο θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πέσει με μία απότομη κίνησή τους.

Ωστόσο, το παιχνίδι με την ώρα γινόταν όλο και πιο δύσκολο, καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης έλεγε στους παίχτες να βάλουν κι άλλα τούβλα (το ένα πάνω στο άλλο) σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Από το παιχνίδι φάνηκαν αμέσως οι δεξιότητες των παιχτών ως προς την ισορροπία, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να φεύγει πρώτη από το αγώνισμα ασυλίας.

Την ατομική ασυλία εν τέλει κέρδισε η Ξένια των Rec, η οποία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα τέθηκαν εκτός ψηφοφορίας στο συμβούλιο του νησιού, καθώς η δεύτερη είχε πάρει τον «τίτλο» της καλύτερης παίχτριας της εβδομάδας.

Πάντως αν και οι Μαχητές ήταν και κερδισμένη του χτεσινού επεισοδίου, δεν φαίνεται να είναι τόσο ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα.

Την δυσαρέσκειά τους εξέφρασαν μάλιστα πριν το αγώνισμα ασυλίας ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου, με τον Χάρη Γιακουμάτο να παίρνει το μέρος του πρώτου και τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο του δεύτερου.

«Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε τις είδους απαιτήσεις έχει. Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάποιοι κάνουν πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει ότι “παίρνω εγώ αυτόν κι εσείς κάντε πίσω” προσβάλλει άλλους πέντε άντρες», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Νικόλας Αγόρου είπε από την πλευρά του: «Κάποιοι επιλέγουν εξ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί θέλουν τη νίκη για να φανεί ότι κέρδισαν. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και τη δική του αξία. Εγώ κοιτάω πάντα να δίνω όλο μου το είναι, όλη μου τη ψυχή για την ομάδα».

Εν τέλει, ήρθε η ώρα του συμβουλίου του νησιού, όπου οι παίχτες θα έπρεπε να ψηφίσουν τον υποψήφιο που προτιμούν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι παίχτες, λοιπόν, ψήφισαν το outsider της κόκκινης ομάδας, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έλαβε εφτά ψήφους έναντι πέντε του Γιάννη Δρυμωνάκου και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Κατερίνα Δαλάκα και η Ξένια, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν προτεινόμενες τις Ελένη Χατζίδου και Κατερίνα Χαλικιά.

Πάντως η Σπυροπούλου κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις της ως πρώτη υποψήφια για τιο παιχνίδι, αναφέροντας πως το μόνο που νιώθει είναι η χαρά που βρίσκεται σε αυτό το παιχνίδι.

«Δεν περνάει τίποτα αρνητικό από το μυαλό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθα, που έζησα όλο αυτό, ακόμα κι αν τελειώσει, παρότι θα ήθελα να συνεχίσω. Να μετρήσω λίγο τις δυνάμεις μου γιατί για μένα κάθε μέρα που περνάει είναι ένα επιπλέον συν, διότι δεν περνούσε καν από το μυαλό μου ότι θα είμαι εδώ πέρα και θα έχω διανύσει αυτές τις δύο εβδομάδες. Εννοείται ότι δεν έχω κανένα αρνητικό συναίσθημα για την ψηφοφορία γιατί έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, που ήξερα ότι είμαι σίγουρα λίγο πιο πίσω από τους υπολοίπους», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο επόμενο επεισόδιο, ένας Διάσημος θα εγκαταλείψει για πάντα την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ survivorGR Survivorgreece Survivor2 Survivor Survivor2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ