Πήγε ν΄αγοράσει λίρες και του έκλεψαν 20.000 ευρώ! - iefimerida.gr

Πήγε ν΄αγοράσει λίρες και του έκλεψαν 20.000 ευρώ!

Πήγε ν΄αγοράσει λίρες και του έκλεψαν 20.000 ευρώ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πήγε για χρυσό και βγήκε... με άδειες τσέπες, ένας άνδρας στα Ιωάννινα, αφού σε ραντεβού που είχε προκειμένου να αγοράσει λίρες, όχι μόνο δεν κατάφερε να τις πάρει, αλλά οι επίδοξοι πωλητές χρυσού τον έκλεψαν και από πάνω.

Ο άνδρας από τα Ιωάννινα είχε δώσει ραντεβού σε προκαθορισμένο σημείο με τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, προκειμένου να αγοράσει χρυσές λίρες.

Όμως όταν έφθασε στον τόπο της συνάντησης, ο ένας από τους δύο άνδρες, αντί να βγάλει από την τσάντα του τις λίρες, έβγαλε ένα όπλο και υπό την απειλή του απέσπασε από τον «πελάτη» του το ποσό των 20.000 ευρώ

Οι τρεις δράστες, στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν. Την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, η οποία και διενεργεί σχετικά, προανάκριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ