Ξεμείνατε στην Αθήνα το τριήμερο αλλά δεν έχετε καμία διάθεση να κλειστείτε σπίτι την Καθαρά Δευτέρα.
Και τώρα ψάχνετε τι θα κάνετε, πού θα ήταν ιδανικά να πηγαίνατε για φαγητό μετά το (αν το επιτρέψει ο καιρός) πέταγμα του χαρταετού.
Κάπου όμορφα, για τους απαραίτητους σαρακοστιανούς μεζέδες, θαλασσινά, λαγάνα, ταραμοσαλάτα, λαγάνα και χαλβά, όπως επιτάσσει το έθιμο.
Λάμπρος Restaurant, Βουλιαγμένη
Το καλό ψάρι θέλει αγνάντεμα! Το εστιατόριο Λάμπρος κτίστηκε το 1889 στη Βουλιαγμένη και έκτοτε έχει γίνει ο απόλυτος προορισμός για φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που προσφέρει θέα στον Σαρωνικό. Ο Λάμπρος σας προσκαλεί να γευτείτε υψηλής ποιότητας πιάτα θαλασσινών και φρέσκα ψάρια.
Λεωφόρος Ποσειδώνος 20, Βουλιαγμένη, τηλ: 210-8960144
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου με τα υπόλοιπα 6 μαγαζιά, στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.