Ετσι θα αποκτήσεις σφιχτά και σφριγηλά οπίσθια -Οι καμπύλες είναι μόδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι θα αποκτήσεις σφιχτά και σφριγηλά οπίσθια -Οι καμπύλες είναι μόδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεχάστε τα υπερβολικά αδύνατα σώματα. Το 2016 θέλει τις γυναίκες να δείχνουν υγιείς, όχι λιπόσαρκες, και να έχουν εντυπωσιακά οπίσθια.

Μία βόλτα από τα κοινωνικά δίκτυα θα σας πείσει. Οι κοπέλες με τα σωστά κιλά ποζάρουν όλο αυτοπεποίθηση για τις φωτογραφίες τους στο Facebook, το Instagram το κατακτούν γυμνασμένα μοντέλα όπως η Τζίτζι Χαντίντ, ενώ το Pinterest έχει γεμίσει με ασκήσεις για να αποκτήσετε τα πιο σφριγηλά οπίσθια.

Πρώτο το Cosmopolitan έπιασε τη νέα τάση δημιουργώντας θέματα για το πως θα κάνετε το πίσω μέρος του σώματός σας να δείχνει εντυπωσιακό. Για αυτό το λόγο συμβουλεύτηκε μία από τις πιο διάσημες γυμνάστριες που χάρη στα πραγματικά απίστευτα οπίσθιά της έχει αποκτήσει περισσότερους από ενάμιση εκατομμύριο followers.

Ο λόγος για την Amanda Leewhose στην οποία οι ασκήσεις είχαν τόσο καλό αποτέλεσμα που κατέληξε να ποζάρει ακόμ και για το Playboy.

Ετσι θα αποκτήσεις σφιχτά και σφριγηλά οπίσθια -Οι καμπύλες είναι μόδα [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η 29χρονη γυμνάστρια ξεκίνησε τον λογαριασμό της στο Instagram λιγότερο από 2 χρόνια πριν, δείχνοντας σε αυτό το αποτελέσματα της γυμναστικής που ακολουθεί.

Οι συμβουλές της:

Αυξήστε τους χτύπους της καρδιάς σας με έντονη γυμναστική: «Δεν κάνω πολύ αερόβια γιατί απαιτεί πολύ χρόνο», λέει η Αμάντα που γυμνάζεται για 45 λεπτά 4 με 5 φορές την εβδομάδα, ενώ σημειώνει ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει κιλά.

Βάλτε ποικιλία στην γυμναστική: Αντί να κάνετε την ίδια άσκηση κάθε φορά, προσπαθήστε να την εμπλουτίσετε σε συνδυασμό με κάτι άλλο.

Μετατόπισε το βάρος: Αυτό για την περίπτωση που κάνεις squat. Αν μετατοπίσεις το βάρος στο πίσω μέρος της πατούσας, θα νιώσουν τα οπίσθια σου να καίνε.

Βάλε ρούχα που τονίζουν τα προσόντα σου: Όταν κάνεις γυμναστική, τα λεπτά ρούχα δείχνουν τις καμπύλες σου και σου δίνουν ολόκληρη την εικόνα του κορμιού σου.

Βάλε ψηλοκάβαλα παντελόνια: Η Αμάντα τα προτιμά γιατί όπως λέει κάνουν την μέση να δείχνει μικρότερη και άρα το πίσω μέρος του κορμιού σου μεγαλύτερο.

Ετσι θα αποκτήσεις σφιχτά και σφριγηλά οπίσθια -Οι καμπύλες είναι μόδα [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Φυσικά κάνε τις ασκήσεις ακριβώς όπως η ίδια στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ασκήσεις οπίσθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ