Φυλάκιση δύο ετών στον Αχιλλέα Μπέο – Εξαγοράσιμη η ποινή - iefimerida.gr

Φυλάκιση δύο ετών στον Αχιλλέα Μπέο – Εξαγοράσιμη η ποινή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινή φυλάκισης δύο ετών επιβλήθηκε στον Αχιλλέα Μπέο για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα, στο περιβόητο παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό και το πέναλτι του Λουκά Βύντρα.

Δεκτή έγινε η πρόταση της εισαγγελέως με το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο να επιβάλλει στον Αχιλλέα Μπέο ποινή φυλάκισης δύο ετών για απόπειρα εκβίασης του διαιτητή Γιώργου Δαλούκα. Η ποινή πάντως είναι εξαγοράσιμη ως προς 10 ευρώ ημερησίως και έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την εκδίκαση της έφεσης από την πλευρά του δημάρχου Βόλου.

Η εισαγγελέας της έδρας του δικαστηρίου έκρινε αναξιόπιστη τη σημερινή κατάθεση του Δαλούκα, ο οποίος είπε πως δεν θυμόταν μετά από τόσα χρόνια τι ακριβώς έγινε και πρότεινε την ενοχή του Αχιλλέα Μπέου για απόπειρα εκβίασης.Η απόφαση ήταν καταδικαστική για τον Μπέο, στον οποίο την άνοιξη του 2011 είχε ασκηθεί ποινική δίωξη από τον αθλητικό εισαγγελέα μετά από καταγγελίες του Αλέξη Κούγια. Τότε, είχαν έρθει στην επιφάνεια ηχογραφημένες συνομιλίες, στις οποίες όμως ακούγονταν μόνο ο Μπέος και αφορούσαν το παιχνίδι του Αρη με τον Παναθηναϊκό τον Σεπτέμβριο του 2010, όπου οι πράσινοι είχαν επικρατήσει με αμφισβητούμενο πέναλτι του Βύντρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ