Οι Ρώσοι ψήφισαν τη Σαντορίνη ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο -Παραλήρημα για Χαλκιδική & Κρήτη - iefimerida.gr

Οι Ρώσοι ψήφισαν τη Σαντορίνη ως το ομορφότερο νησί στον κόσμο -Παραλήρημα για Χαλκιδική & Κρήτη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψηλά στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών παραμένει η Ελλάδα και για το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τη ρωσική έκδοση του μηνιαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αναδείχθηκε η τρίτη, μετά την Ταϊλάνδη και την Ιταλία, πιο φιλόξενη χώρα για τους Ρώσους τουρίστες, κατά την απονομή των βραβείων του περιοδικού, που έλαβαν χώρα στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα.

Η Σαντορίνη ψηφίστηκε ως «το πιο όμορφο νησί» για τη γραφική αρχιτεκτονική της, τα ρομαντικά της ηλιοβασιλέματα και τις πρωτόγονες παραλίες, ερχόμενη μπροστά από τη Σαρδηνία και τον Μαυρίκιο.

Επίσης, το πεντάστερο ξενοδοχείο Sani Resort στη Χαλκιδική βραβεύτηκε ως το «καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο» κυρίως για την ευρεία γκάμα επιλογών για παιδικές δραστηριότητες, μπροστά από το Forte Village της Σαρδηνίας και το Gloria Hotels & Resorts στην Τουρκία.

Από τις προτιμήσεις των Ρώσων δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε και η Κρήτη. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχειακό θέρετρο Daios Cove Luxury Resort & Villas αναδείχθηκε «το τρίτο καλύτερο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο» μετά το Jumeirah Zabeel Saray στο Ντουμπάι και το Forte Village στην Ιταλία.

Τέλος, ως αγαπημένες πόλεις των Ρώσων ταξιδιωτών ψηφίστηκαν οι Ρώμη, Παρίσι, Βαρκελώνη, Ντουμπάι και Μπακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ