Απίστευτο: Δείτε τι κάνουν οι δημοσιογράφοι για να περάσει η ώρα τους στη Σύνοδο Κορυφής [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Δείτε τι κάνουν οι δημοσιογράφοι για να περάσει η ώρα τους στη Σύνοδο Κορυφής [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κτίριο Justus Lipsius στις Βρυξέλλες. Οι Σύνοδοι Κορυφής, τα τελευταία ιδίως χρόνια, εκτός από εξαιρετικού ενδιαφέροντος πολιτικό γεγονός, παίρνουν πολύ χρόνο.

Οι εκατοντάδες ενίοτε και χιλιάδες δημοσιογράφοι που τις καλύπτουν, όταν δεν γράφουν ή δεν βγαίνουν στις τηλεοράσεις, περιδιαβαίνουν άσκοπα πολλές ώρες στους χώρους που έχουν οριστεί για τους διαπιστευμένους συντάκτες.

Σε αυτή τη Σύνοδο, υπήρχε μια ιδιαιτερότητα: Ακολούθησε η μίνι-σύνοδος κορυφής (η περίφημη οκταμερής) που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας και η οποία ξεκίνησε λίγο μετά τις 23:30 ώρα Ελλάδος.

Ετσι οι εκπρόσωποι του Τύπου βρήκαν έναν πιο.. διασκεδαστικό τρόπο να σκοτώσουν την ώρα τους μέχρι να προκύψουν οι πρώτες διαρροές.

Η προεδρεύουσα της Ε.Ε. χώρα, η Λετονία, είχε στρώσει στον κεντρικό διάδρομο της αχανούς αίθουσας των δημοσιογράφων ένα αλλιώτικο «χαλί»: Αποτύπωνε τα βήματα παραδοσιακών χορών της χώρας.

Ετσι, κάποιοι εκπρόσωποι ξένων ΜΜΕ βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις... χορευτικές φιγούρες που προκύπτουν από αυτά τα βήματα.

Κάπως αδέξια μεν, αλλά σημασία έχει η προσπάθεια.

Απίστευτο: Δείτε τι κάνουν οι δημοσιογράφοι για να περάσει η ώρα τους στη Σύνοδο Κορυφής [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ