Πού θα φάτε την απίστευτη σκανδιναβική ομελέτα με τάρανδο μετά το σαββατιάτικο ξενύχτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Πού θα φάτε την απίστευτη σκανδιναβική ομελέτα με τάρανδο μετά το σαββατιάτικο ξενύχτι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Το πάρτι έχει τελειώσει. Το σώμα εξαντλημένο από την κόπωση και το στομάχι «αγκομαχάει» από τα οξέα του αλκοόλ που καταναλώνατε αφειδώς όλο το βράδυ.

Πεινάτε σαν λύκος και το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο νου είναι το κοντινότερο τυροπιτάδικο, καθώς και το ζεστό κρεβάτι σας. Ιδού όμως ένας λόγος για να μην υποκύψετε και να περιμένετε λίγο...

Ο λόγος έχει όνομα: Safka. Το σκανδιναβικό εστιατόριο που με το απέριττο μινιμαλιστικό design του κοσμεί την Μεγ. Αλεξάνδρου στον Κεραμεικό.

Κάθε Κυριακή, από τις 12:00 μέχρι της 19:00, το Safka ετοιμάζει το απόλυτα δυναμωτικό σκανδιναβικό brunch: ομελέτα με τάρανδο (€9,5).

Οι επιλογές όμως δεν εξαντλούνται σε αυτό. Μπορείτε να δοκιμάσετε bagel με ροσμπίφ, burger και πατάτες (€8,5), σκανδιναβικές τηγανίτες με σπιτική μαρμελάδα και σαντιγί (€5), eggs benedict (€5,5) και άλλα πολλά μαζί με Bloody Mary, κοκτέιλ Mimoza (prosecco με χυμό πορτοκάλι), κρασιά και άπειρα σφηνάκια φινλανδέζικης παραδοσιακής βότκας Koskenkorva.

Το Safka μπορείτε να το επισκεφτείτε και βράδυ για ζουμερά καλοψημένα φιλέτα, ελαφρά ψημένο σολωμό, τοστ με γαρίδες, ακόμη και για το ψωμί που φτιάχνεται από τους ίδιους, συνοδευόμενο από αρωματισμένο βούτυρο.

Το μόνο μείον οι κάπως τσιμπημένες τιμές για τους δύσκολους καιρούς της κρίσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ