Η ΔΕΗ κάνει έκκληση στους κατοίκους της Σαντορίνης να περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη - iefimerida.gr

Η ΔΕΗ κάνει έκκληση στους κατοίκους της Σαντορίνης να περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη

Η ΔΕΗ κάνει έκκληση στους κατοίκους της Σαντορίνης να περιορίσουν την κατανάλωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ενημερώνει ότι, μετά το σοβαρό συμβάν στο Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας της ΔΕΗ Α.Ε. που σημειώθηκε την Τρίτη στη Σαντορίνη, πραγματοποιείται σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, με κάθε δυνατό τρόπο.

Μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της λειτουργίας του Σταθμού, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι γίνεται ηλεκτροδότηση των καταναλωτών, περιορισμένης χρονικής διάρκειας.

Παρακαλούμε για τον περιορισμό της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στην απολύτως απαραίτητη, ώστε να καταστεί εφικτή η με τον καλύτερο τρόπο κατανομή της διαθέσιμης ισχύος σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά την κατανόηση όλων των κατοίκων, των επαγγελματιών και των επισκεπτών του νησιού μέχρι την τελική αποκατάσταση του προβλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ