Στη Σαντορίνη μία από τις 12 παραλίες του κόσμου που μαγεύουν με το χρώμα τους - iefimerida.gr

Στη Σαντορίνη μία από τις 12 παραλίες του κόσμου που μαγεύουν με το χρώμα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η λευκή άμμος και τα καταγάλανα νερά είναι δύο από τα βασικά στοιχεία μίας παραλίας που μένει αξέχαστη. Υπάρχουν όμως και κάποιες που ξεπερνούν αυτή την «ταπεινή» περιγραφή. Αμμουδιές στις οποίες φαίνεται πως όταν η φύση έχει κέφια, χρησιμοποιεί όλη την παλέτα των χρωμάτων της. Ανάμεσά τους και μία της Σαντορίνης.

Σε σχετικό αφιέρωμα που έκανε η «Huffington Post», επιλέγοντας τις 12 πιο μαγικές και «πολύχρωμες» παραλίες, συμπεριέλαβε και μία ελληνική. Η Κόκκινη παραλία της Σαντορίνης είναι μία από εκείνες που ξεχώρισαν, για το «φόντο» που της έχουν χαρίσει τα ηφαιστειογενή πετρώματα που την περιβάλλουν.

Η ελληνική «εκπρόσωπος» είναι ανάμεσα σε εκπληκτικές παραλίες, που είτε έχουν μαύρη άμμο (στη Χαβάη), είτε ροζ (στις Μπαχάμες) ή ακόμη και μοβ, στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ